Voorspellend programmeren, openbaring van de methode & COVID-23

voorspellend-programmeren,-openbaring-van-de-methode-&-covid-23

26-07-22 07:01:00, Foto ter illustratie, scene uit de dystopie van de film © Children of Men Wanneer grote gebeurtenissen miljoenen, en zelfs miljarden mensen treffen, zal er onvermijdelijk een breed scala van meningen naar voren gebracht worden om de crisis te verklaren. Van politieke verklaringen tot religieuze getuigenissen, denkers van alle rangen en standen proberen die gebeurtenissen te deconstrueren die het leven van de massa’s veranderen, schrijft Derrick Broze.

Als het gaat om wat ik de “samenzweringsonderzoeksgemeenschap” zal noemen, is een theorie die vaak wordt voorgesteld als verklaring voor de chaos in onze wereld bekend als voorspellend programmeren. Bij het zoeken naar specifieke definities van deze theorie vindt men denigrerende analyses, ware aanhangers van voorspellende programmering, en nieuwsgierigen.

Volgens een onderzoeker van de Universiteit van Ohio:

“Predictive Programming is de theorie dat de regering of andere hoger geplaatsten fictieve films of boeken gebruiken als een massaal mind control instrument om de bevolking meer aanvaardbaar te maken voor geplande toekomstige gebeurtenissen. Dit werd beschreven door onderzoeker Alan Watt, die Predictive programming als volgt omschrijft: “Predictive programming is een subtiele vorm van psychologische conditionering die door de media gegeven wordt om het publiek vertrouwd te maken met geplande maatschappelijke veranderingen die door onze leiders doorgevoerd zullen worden. Als en wanneer deze veranderingen doorgevoerd worden, zal het publiek er al mee vertrouwd zijn en ze aanvaarden als natuurlijke progressies, waardoor eventuele weerstand en commotie bij het publiek verminderd wordt.”

In wezen is het idee dat operaties die door een verborgen elite worden uitgevoerd, vooraf aan het publiek worden getoond via populaire media zoals boeken en films. Deze aanwijzingen en verwijzingen zijn bedoeld om het publiek te “weken” voor de gepresenteerde ideeën. Door concepten te introduceren die fantastisch lijken en ze dan voortdurend opnieuw te introduceren, lijken ze waarschijnlijker, of op zijn minst, aanvaardbaar.

Men gelooft dat de “voorspellende programmering” in de media tot het onderbewustzijn kan spreken op een manier die het publiek ertoe brengt de gebeurtenissen passief te aanvaarden wanneer ze zich in het echte leven ontvouwen, in plaats van verzet of tegenstand te bieden.

De schrijver van de Ohio Universiteit stelt: “Ik ontdekte dat de mensen meestal geloven dat de regering een probleem creëert, zodat de bevolking naar de regering zal kijken voor een oplossing.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: