Redactionele aanbeveling: – BCP: Vaticaanse 20 munten en transgene inenting

20-munten-en-transgene-inenting-|

27-07-22 09: 37: 00,

20 juli 2022

We zijn getuige van een schokkende gebeurtenis. Het Vaticaan is begonnen met het slaan van €20 munten ter ere van de inenting van kinderen! Op de ene zijde van de munt staat het wapenschild van Franciscus. Op de andere zijde staan twee personen en een jongen die klaar zijn om een injectie te krijgen. De drie personen dragen maskers over hun mond. Op de achtergrond hangt een kruisbeeld dat doet vermoeden dat het om een christelijk vaccinatiecentrum gaat. Deze associatie van het Vaticaan met het vaccinatiebeleid is schokkend.

Bekijk deze video op: https://fede-e-luce.wistia.com/medias/t2v7nfkqf9
https://rumble.com/v1dnm3z-vatican-20.html
https://cos.tv/videos/play/37827934788293632
https://www.bitchute.com/video/W6Dz2fwhgrJC/
https://gloria.tv/post/RPyeSCDZFypx3b7NZmWFWaRD7

Download video: 137,9 MB, 1280×720 / 41,8 MB, 768×432

Pseudo paus Franciscus is een fervent verdediger van vaccinatie tegen Covid. Hij was de eerste vertegenwoordiger van de Europese staat die het ontslag van ongevaccineerde werknemers instelde.

Deze karikatuur die op de 20 euromunt is afgedrukt – man, vrouw en kind – verwijst rechtstreeks naar de Heilige Familie. De pseudo-paus richt zijn vaccinpropaganda dus op gezinnen om hen aan te moedigen hun kinderen te laten vaccineren! Zouden Maria en Jozef Jezus laten inenten met een experimenteel en giftig product? Nee, nooit! Zouden zij het risico nemen om Jezus te doden? In geen geval zouden zij het risico nemen!

De verplichte vaccinatie van kinderen voorbereiden is een kwaadaardig werk dat Pfizer in januari 2021 is begonnen.

Uit gegevens van het Office for National Statistics van het Verenigd Koninkrijk van 2021 blijkt dat kinderen in de leeftijd van 10 tot 14 die twee doses van het Covid-19 vaccin kregen, een 51 maal hoger risico hadden om tussen januari en oktober 2021 te overlijden dan degenen die niet werden gevaccineerd. Pseudo paus Franciscus boycot deze weerzinwekkende realiteit.

In Frankrijk bereiden de autoriteiten, zonder dit publiekelijk bekend te maken, de experimentele vaccinatie van kinderen voor het begin van het 2022-2023 schooljaar voor, zoals volgt uit het document van de hoogste gezondheidsautoriteit in Frankrijk – La Haute Autorité de Santé.

Dr. Sucharit Bhakdi, microbioloog, waarschuwt dat transgene injecties de conventionele vaccins zullen vervangen. Frankrijk en andere landen zijn van plan deze gevaarlijke producten op te nemen in de verplichte vaccinatie van kinderen jonger dan 3 jaar! Maar dat zal een grotere ramp zijn dan de Grote Vloed! Er zal een hele generatie genetisch gemodificeerde organismen zijn, en de vraag is of zij überhaupt nakomelingen zullen kunnen krijgen, en zo ja, wat voor nakomelingen. Welnu, dit alles gebeurt in overeenstemming met de doelstellingen van het afvallige Vaticaan.

Het Vaticaan bevordert zijn kwaadaardige strategie door de manipulatieve argumenten van Big Pharma over te nemen. Het Vaticaan is reeds de zetel geworden van de “diepe Kerk” en van heimelijke verstandhouding met de wereldgrootmeesters.

Dat het Vaticaan is binnengedrongen door oppositionele krachten is duidelijk voor katholieken. Maar dat het openlijk de huidige satanische ideologie van het kwaad aanvaardt en bevordert, doet de wereld beven. Het Vaticaan heeft de opperste kerkelijke macht misbruikt tegen kinderen. Katholieken zullen nu, net als filiciden, hun kinderen naar inentingscentra leiden. En als iemand hen daarvoor waarschuwt, zullen ze dom als een mantra herhalen: “Beledig onze Heilige Vader niet!”

In “The New Order of Barbarians” zegt Dr. Richard Day: “Zodra de Rooms Katholieke Kerk ten onder is, zal de rest van het Christendom gemakkelijk volgen… Sommigen zullen denken dat de Kerk zich tegen dit alles zal verzetten, maar in werkelijkheid zal de Kerk ons helpen.”

Bisschoppen, priesters en leken hebben niet allemaal dezelfde mening over transgene injecties als de pseudo paus. Het lijdt geen twijfel dat de kwaadaardige inenting van kinderen de bloedende Kerk verder zal verdelen.

Wij hebben de feiten geciteerd uit een informatief artikel. Het Byzantijns Katholiek Patriarchaat kan slechts de woorden van de Bijbel toevoegen. God waarschuwt door de profeet Jesaja: De leiders van (Mijn) volk hebben hen misleid. Zij hebben hen op het pad van de ondergang geleid!” (Jes. 9: 16)

+ Elia

Patriarch van het Byzantijns Katholiek Patriarchaat

+ Methodius OSBMr + Timotheus OSBMr

Secretaris Bisschoppen

Download: BCP: Vaticanum €20 munten en transgene vaccinatie (20/7/2022)