Communisten nemen WHO over – commonsensetv.tempurl.host

communisten-nemen-who-over-–-commonsensetvtempurl.host

27-07-22 12:44:00, Communistische Britse wetenschapper genaamd ‘Stalin’s oppas’ die gezichtsmaskers en sociale afstand voor altijd wilde behouden krijgt topbaan bij Wereldgezondheidsorganisatie. Ondertussen sterven gezonde artsen die verplicht de vierde vaccinatie moesten nemen massaal.

Professor Susan Michie is benoemd tot voorzitter van gedragsadviesgroep van de WHO.
Ze zal adviseren hoe de naleving van gezondheidsbeleid, zoals de uitrol van vaccins, kan worden verbeterd.
Ze kreeg de bijnaam Stalin’s oppas door vrienden op de universiteit vanwege haar radicale opvattingen.

Professor Susan Michie – een oud lid van de Communistische Partij van Groot-Brittannië en donor van Labour – werd gisteren benoemd tot voorzitter van de gedragsadviesgroep van de WHO.

Ze zal de organisatie adviseren over hoe de naleving van de uitrol van vaccins en andere interventies die het nationale gezondheidsbeleid helpen vorm te geven, kan worden verbeterd.

Haar benoeming deed de wenkbrauwen fronsen op sociale media, gezien de harde standpunten van professor Michie tijdens de Covid-pandemie.

Ze riep vorig jaar in een interview met Channel 5 op tot maskers en sociale afstand ‘voor altijd’ te blijven houden en spuwde regelmatig alarmerende voorspellingen op BBC News, die vragen opriepen over de objectiviteit van de omroep.

Er waren zorgen over haar belangenconflict toen bleek dat ze tegelijkertijd lid was van de SAGE-commissie van de regering en een leidende figuur in een onafhankelijke pressiegroep die opriep tot lockdowns in Chinese stijl.

In de link hieronder kunt u Susan Michie alles zelf horen uitleggen en hoe zij denkt het beter voor u te weten.

Deze artsen in Canada, die verplicht werden een vierde vaccinatie te nemen, stierven allen  binnen 14 dagen na de injectie. Het is een irritant computer stemmetje, maar het gaat om de boodschap.

 

 

 

Bron artikel in de Daily Mail.

 

Het nieuwste vaccinatieschade dashboard (EU en VS)Er zijn weer nieuwe getallen bekend, dames en heren. De officieel gemelde slachtoffers bij EudraVigilance (EU landen) en bij VAERS (USA), ziek of overleden, door de diverse gifspuiten die men covid vaccin pleegt te noemen.     Bijna 46 duizend EU doden en ruim 4,5 miljoen zieken/gewonden, waarvan bijna de helft ernstig tot levensbedreigend, door

 

Foto NordkurierDuitse ‘Ernst Kuipers’ erkent vaccinatieschade.Lauterbach zet zich plotseling in voor het onderwerp vaccinatieschade   Nordkurier Berlijn   Het is een simpele tweet en toch zou het een enorm effect moeten hebben: minister van Volksgezondheid Lauterbach heeft voor het eerst schade door coronavaccinatie als belangrijk onderwerp genoemd.  » Lees verder

%d bloggers liken dit: