De nieuwe kaart van Oekraine is uit

de-nieuwe-kaart-van-oekraine-is-uit

27-07-22 05:54:00, Grappig wordt op internet over deze beide landkaarten van Oekraïne gesproken.

De eerste kaart is een tekst bijgevoegd die luidt, hoe de Oekraïense president Zelenski de kaart van Oekraïne voor zich ziet als hij weer een lijntje cocaine gesnoven heeft. U ziet de Krim de Donbas en Luhansk zijn bij Oekraïne gevoegd.

De werkelijkheid zoals het hoogstwaarschijnlijk zal gaan, wordt dan in de tweede kaart weergegeven. Oekraïne bestaat alleen nog maar uit de regio Kiev en het land is opgedeeld tussen Polen, (het westen van Oekraïne heeft in het verleden ook al tot Polen behoord), en Rusland.

De Russen hebben dan hun doel bereikt, niet direct NAVO troepen aan hun grens, de Russisch sprekende meerderheid in de geannexeerde gebieden beschermt tegen de Oekraïense Bandera Nazi’s, de Russisch minderheid in het oosten van Moldavië direct aan Rusland gekoppeld en de Zwarte zeehavens in Handen van Rusland zodat de Russische marine toegang behoudt tot de Middellandse zee.

Op de Russische internet kanalen gaan films rond van een machtige troepen opbouw van het Russische leger, kilometers lange treinen met tanks en ander materieel tot aan de Oekraïense grens en men gaat ervan uit dat de komende 14 dagen het Russische leger echt met volle kracht gaat beginnen. De bewoonde gebieden waar de afgelopen maanden het Russische leger actief was en waar Oekraïne acht jaar lang de tijd had om zich in te graven, is vrijwel geheel bevrijd. Hier wonen grotendeels Russische mensen die het Russische leger als bevrijders zien. Er zijn geen grote steden meer die tussen het Russische leger staan en de grenzen die op onderstaande kaart aangegeven zijn.  Naar mijn inzicht is het een zeer realistisch scenario dat deze kaart aangeeft.

Mocht u de komende weken horen dat het Poolse en Roemeense leger Oekraïne te hulp schiet dan kan u op het onderstaande kaartje zien tot waar die Poolse en Roemeense ‘hulp’ reikt.

 

Thierry Baudet spreekt uitgebreid over de Rusland-Oekraïne situatieEen golf van gezond verstand spoelde over de eenzijdige onwetende andere politici van Nederland Thierry Baudet krijgt eindelijk redelijk de tijd om zijn verhaal te doen en zo een steeds groter wordende groep van vrij denkende mensen met  gezond verstand en goede intenties vertegenwoordigt. Hij is niet bang om te zeggen dat Poetin geen fouten

 

Wie hebben er echt baat bij OekraïneDrie grote Amerikaanse multinationals hebben 17 miljoen hectare Oekraïense landbouwgrond gekocht Hoewel Oekraïne enorme landbouwgronden heeft die tot de vruchtbaarste ter wereld behoren,  » Lees verder

%d bloggers liken dit: