Dissident One:ㅤTopanalist VS velt vernietigend oordeel over EU-beleid: “Acute mentale ontsporing” – DissidentNL

dissident-one:ㅤtopanalist-vs-velt-vernietigend-oordeel-over-eu-beleid:-“acute-mentale-ontsporing”-–-dissidentnl

27-07-22 05:28:00,

Bijna overal buiten de EU wrijven de mensen zich in de ogen van verbazing over het fatale economische, financiële en energiebeleid van de EU. Nu heeft een andere prominente Amerikaanse analist zich uitgesproken met een vernietigend oordeel, meldt Zuerst.

David Stockman (75), directeur van het Office of Management and Budget onder president Ronald Reagan van 1981 tot 1985, kan alleen maar zijn hoofd schudden over het huidige economische beleid van het Westen: “Het trio van sanctieoorlog, groene energie kruistocht en virusbestrijding is een dodelijke bedreiging voor de welvaart.” Niets illustreert dit beter dan de “neergang van de eurozone, waar deze politieke ziekten het verst zijn voortgeschreden“, aldus de analist in een goed onderbouwde kritiek die hij nu op het Amerikaanse portaal InternationalMan.com heeft gepubliceerd.

Volgens het verslag is de reële bbp-groei met 74% gedaald ten opzichte van de periode vóór de financiële crisis van 2008.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: