Duitsland nu al in de ban van de winter – commonsensetv.tempurl.host

duitsland-nu-al-in-de-ban-van-de-winter-–-commonsensetvtempurl.host

27-07-22 07:11:00, Julian Reichelt van Achtung Reichelt legt in een You Tube video uit hoe de komende winter er in Duitsland uit gaat zien.

In een geheime vergadering van de Duitse regering wordt er serieus rekening mee gehouden dat het stroomnetwerk meerdere dagen tot zelfs wel weken, in Duitsland maar ook in de hele EU plat gaat. De verwachting is dat er plunderingen op grote schaal gaan uitbreken.

Julian Reichelt in de video;

“We horen momenteel veel over het tekort aan geschoolde arbeiders in ons land. We hebben uiteraard het grootste tekort aan geschoolde arbeiders bij de federale overheid die in de WEF klasjes niet geleerd hebben om zelf te denken.
Minister van Buitenlandse Zaken Baerbock ( van de Duitse ‘groen links’) spreekt nu over de dreiging van “volksopstanden” mocht de energiecrisis in de winter escaleren. Deze “volksopstanden” zouden het gevolg zijn van een mislukt groen energiebeleid.
Maar waarom spreekt Annalena Baerbock eigenlijk van “volksopstanden”? Heel eenvoudig: omdat ze precies met dit scenario werd geconfronteerd. Volgens informatie van “Achtung, Reichelt!” was er weken geleden een crisisvergadering in de veiligheidsdienst van de Bondsdag, waarin vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en veiligheidsautoriteiten de omvang van de energiecrisis met de federale regering bespraken.

Hoewel de Duitse ‘groen links’ in de regering is gekomen met een agenda van alle atoomcentrales af te schaffen en kolencentrales uit te schakelen komt nu ‘ de aap uit de mouw’.

Een duidelijke waarschuwing van de experts aan politici: als de kerncentrales van het net afgaan en de basislast niet meer door hen kan worden gedekt omdat mensen hun huis warm houden met elektrische kachels, bestaat het risico op black-out.

En dat is geen romantisch scenario, het wordt chaos: na drie dagen zonder elektriciteit worden de steden geplunderd, aldus de voorspelling.”

In Nederland doen wij het met een minister van energie. Nou maar hopen dat ie voldoende ‘darkroom’ ervaring heeft opgedaan als in heel Europa alles op zwart gaat

https://www.rijksoverheid.nl/regering/bewindspersonen/rob-jetten

 

 

Tot wel 1,47 miljoen ernstige bijwerkingen van de covid-spuit in DuitslandKrijg nou wat! Plotseling  waarschuwt het Duitse federale ministerie van Volksgezondheid op Twitter voor ernstige bijwerkingen van de covid gen-spuit. Ongeveer een maand nadat Karl Lauterbach ( De Duitse Ernst Kuipers ) in zijn twijfelachtige #KarlText-formaat toegaf dat er eigenlijk zeer ernstige bijwerkingen zijn van gen-injecties (Report24 gerapporteerd),  » Lees verder

%d bloggers liken dit: