Lang leve de corona-idioterie

lang-leve-de-corona-idioterie

27-07-22 08:47:00, Lang leve de corona-idioterie

Een bericht op de voorpagina van het AD: “Kankerpatiënt hoeft minder vaak bestraald”. Een opmerkelijk bericht met hopelijk vergaande gevolgen.

‘Duizenden kankerpatiënten hoeven minder vaak naar het ziekenhuis voor hun behandeling. Door corona zijn behandelingen in rap tempo verkort’, durft deze foute krant verder te vermelden. Die aanzienlijke verkorting van wel 35 naar zo’n 5 behandelingen pakt wonderwel heel goed uit.

Zonder corona zouden heel veel kankerpatiënt tot in lengte van dagen ten faveure van de farmamaffia overmatig worden bestraald en met chemo worden behandeld, nog los van alle andere medicijnen die bijwerkingen onderdrukken.

Maar hadden wereldwijd de medewerkers van de door de VS opgezette of gesubsidieerde bio-labs -waarvan er ongeveer 10 in Oekraïne zijn gevestigd!- corona 20 jaar geleden uitgevonden en de Tedrossen, Osterhausen en Van Ransten van toen even fanatiek bijna alle overheden ook al in hun zak hadden gehad, dan was 20 jaar geleden de corona-idioterie uitgebroken, met als gevolg dat heel veel kankerpatiënten vanaf toen heel veel minder behandelingen nodig zouden hebben gehad.

Want bestralen en chemo zorgen voor heel veel gif in het lichaam. Dat gif valt niet alleen kankercellen aan, maar doet ook iets met de gezonde cellen. De vraag is of de oncologen hiervan op de hoogte waren. Vast wel, maar waarom trokken ze niet aan de bel? Omdat ze in de tang zaten/zitten bij de farmamaffia? Of omdat ze vorstelijk konden/kunnen verdienen aan medicijnen die ze zelf met mega-winsten mogen verstrekken?

Als daarnaast ook eindelijk gaat doordringen dat HCQ en Ivermectine heel veel corona-patiënten die wel of juist net niet de IC-bedden hebben bezet, hadden kunnen redden, dan zou de pleuritus (deze aandoening is niets meer dan een goed te behandelen longvliesontsteking) kunnen uitbreken, waar overigens ook al jaren bestaande en goedwerkende medicijnen voor zijn. HCQ en Ivermectine zijn beproefde medicijnen, waarvan de bijwerkingen bekend, maar beperkt zijn. Helaas voor de maffia rust er geen patent meer op deze ‘oude’ medicijnen, vandaar de snel in elkaar gedraaide en zeer lucratieve gifspuiten.

Daarnaast zegt een vastgestelde medische wetmatigheid dat experimentele medicijnen alleen onder streng toezicht mogen worden toegediend als er geen bewezen middelen bestaan. HCQ en Ivermectine zijn al meer dan 20 jaar beproefd en veilig bevonden.
Wat als dit bedrog op grote schaal eindelijk tot alle gevaccineerde mensen doordringt?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: