Moon of Alabama: Eén China-oog te ver: Biden zegt dat VS niet terugdeinst voor bezoek Pelosi aan Taiwan, terwijl China militaire reactie belooft

moon-of-alabama:-een-china-oog-te-ver:-biden-zegt-dat-vs-niet-terugdeinst-voor-bezoek-pelosi-aan-taiwan,-terwijl-china-militaire-reactie-belooft

27-07-22 08: 20: 00,

De VS wordt geleid door verwende kinderen die geen “nee” als antwoord accepteren. Hoewel ik niet op de hoogte ben van de plannen van China voor Taiwan, en ik graag gecorrigeerd word, heb ik nog geen van de neocons een onderbouwde bewering zien doen dat China van plan was Taiwan binnen te vallen voordat de VS zich ermee ging bemoeien door Taiwan te bewapenen en de nationalisten te steunen. Mijn indruk van een behoorlijke afstand is dat China duidelijk niet blij was met de Taiwanese onafhankelijkheidsverklaringen, maar bereid was geduldig te zijn en de tijd zijn werk te laten doen.

In het bijzonder wordt China mettertijd welvarender,

” Lees verder op site Moon of Alabama

%d bloggers liken dit: