Aanbiddingsdienst tijdens lockdown: Canadese pastoor wint proces

aanbiddingsdienst-tijdens-lockdown:-canadese-pastoor-wint-proces

28-07-22 10: 00,

In Canada waren 2021 strenge Corona-maatregelen van kracht. De pastoor Artur Pawlowski had een kerkdienst gehouden en werd gearresteerd.

Toen de eerste lockdown twee jaar geleden werd opgelegd, was er elke dag een nieuw absurd verhaal. Zoals het mediaportaal Zero Hedge meldt, hebben de voorstanders van lockdown altijd de kwestie van het “risico” buiten beschouwing gelaten. Het portaal werpt de vraag op of ieder individu niet het natuurlijke recht heeft om risico’s te nemen die het voor zijn eigen gezondheid aanvaardbaar acht? Ook rijst de vraag of mensen niet het recht zouden moeten hebben om een kerkdienst bij te wonen, waarbij zij op eigen verantwoordelijkheid het risico nemen besmet te raken. Natuurlijk zullen de voorstanders van lockdown beweren dat degenen die weigeren mee te werken niet het recht hebben om “andere mensen in gevaar te brengen”. Dit roept opnieuw de veelbesproken vraag op hoe besmettelijk SarsCov-2 eigenlijk is, schrijft Zero Hedge.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: