Apolut: Namibië: leven en laten leven. Door Jochen Mitschka

apolut:-namibie:-leven-en-laten-leven.-door-jochen-mitschka

28-07-22 01: 09: 00,

Meer inzichten over het leven in Afrika

Nu is “Afrika” even divers als Europa, met nog meer verschillende talen. Eerst en vooral heeft de kolonisatie ertoe geleid dat de meeste staten één of twee officiële Europese talen hebben. Hoewel historisch gezien tientallen talen in vele landen vertegenwoordigd zijn. Daarom is slechts een deel van mijn verslagen uit Namibië van toepassing op heel Afrika. Namelijk het deel dat gaat over de politiek van de koloniale staten. Hier nu, op veler verzoek, wat meer actuele informatie over het weinig opwindende leven aan de westkust van Afrika.

Duitse bureaucratie

Als je je verblijf in Duitsland opgeeft,

” Lees verder op Apolut.net …

%d bloggers liken dit: