Boerenprotesten worden wereldwijd groter en agressiever

boerenprotesten-worden-wereldwijd-groter-en-agressiever

28-07-22 02:45:00,

Er is maar één manier om deze globalistische regeringen weg te krijgen en dat is met dwang.

Met een opstand. Een revolutie.

De acties worden steeds agressiever. De mensen die er “schande van spreken” begrijpen niet wat er op`het spel staat. Deze landgenoten zijn een groot probleem. Zij zijn gevaarlijk omdat ze het niet begrijpen en als deugders “principieel tegen geweld zijn”. Die mensen zijn gevaarlijk want ze staan in de weg om het goede te doen en deze overheid weg te jagen, Dit soort mensen hebben niet in de gaten dat het ook om hen gaat. Dat de boeren ook voor die haters strijden.

Ik heb ook helemaal niets met geweld. Maar als je tot het uiterste gedreven wordt dan is dat de enige taal die ze in Den Haag begrijpen.

De meeste politici hebben zich schuldig gemaakt aan het schenden van onze grondrechten tijdens cojona en nu willen ze land afpakken van ´s werelds beste boeren voor hun immigratie- en groene beleid.

De WEF plannen zijn puur communisme en communisme is het gevaarlijkste wat ons op deze aardbol is overkomen.

En nogmaals: de wereldvreemde slaven van de overheid, onze medemensen die de boeren niet steunen, zijn het grootste gevaar. Zij staan in de weg om het tuig te verwijderen en van Nederland weer een enigszins mooi land te maken.

Mijn familieleden en “vrienden” die dit lezen, ik bedoel jullie ook, ja. En dat weten jullie. Jullie zijn blind en willen simpelweg niet luisteren naar de waarheid. Ik zet mij liever in voor de toekomst van dit land dan voor familie en vrienden die deze regering steunen.

Totaal wereldvreemd, maar wel een grote mond. De corona hoax heeft jullie ware gezicht laten zien. En later staan jullie te janken: “Had ik maar…”

Wij leven niet in vrijheid. Mensen denken dat na WWII er nooit meer oorlog zal komen in Europa.

Dat mensen “geleerd” hebben en dat politici waken voor vrede.

Dan begrijp je macht niet. Deze mensen zuigen jullie helemaal leeg, liegen je dagelijks voor, voeren de meest bizarre experimenten op je uit, verplichten je een prik te nemen die nu levensgevaarlijk blijkt te zijn, sluiten je op. Dit is een regering die het land van boeren af wil pakken.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: