Cardioloog over Covid-vaccinaties: “Dit is erger dan oorlog

cardioloog-over-covid-vaccinaties:-“dit-is-erger-dan-oorlog

28-07-22 05: 38: 00,

De Amerikaanse cardioloog en internist Peter McCullough verwees in een gesprek met de Britse columnist en politicus Maajid Nawaz naar een rapport dat is gepubliceerd op 11. Uit het rapport, dat gebaseerd is op gegevens van onder meer VAERS van de CDC, EudraVigilance van het EMA en VigiAccess van de WHO, blijkt dat er al meer dan 40000 bevestigde sterfgevallen zijn als gevolg van het Corona-vaccin. Het werkelijke aantal ligt waarschijnlijk veel hoger, aldus McCullough

Bovendien hebben vele miljoenen mensen vaccinatieschade opgelopen, aldus de cardioloog. In sommige gevallen zijn vaccins uit de handel genomen na slechts een handvol sterfgevallen. Toch gaan we gewoon door alsof er niets aan de hand is.

McCullough verwees ook naar werk van Spiro Pantazatos van Columbia University en Herve Seligmann, die schatten dat tussen februari en augustus 2021 alleen al in de Verenigde Staten tot 187.000 mensen stierven aan het vaccin.

Ter vergelijking, ongeveer 58.000 Amerikaanse soldaten stierven in de Vietnam oorlog.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: