De grootste bedreiging voor de mensheid sinds het begin der tijden

de-grootste-bedreiging-voor-de-mensheid-sinds-het-begin-der-tijden

28-07-22 02: 23: 00,

Sinds het begin der tijden hebben machtshongerige gekken geprobeerd de controle over de hele wereld te grijpen. Egyptische farao’s, Aziatische keizers, Europese krijgsheren, Romeinse keizers, Russische tsaren en Britse koningen voerden meedogenloze oorlogen in een poging absolute macht te verwerven over de rest van de mensheid. Het ene wereldrijk volgde het andere op: de Assyrische, Babylonische, Perzische, Romeinse, Chinese, Spaanse en Britse rijken hadden allemaal één doel: de naties veroveren, en als het even kon… de hele wereld overheersen.

julius caesar world domination

Het eeuwenoude verlangen naar wereldheerschappij is een van de meest fundamentele realiteiten in de geschiedenis van de mensheid.

Vandaag is deze duivelse lust levendiger, en gevaarlijker, dan ooit. Nieuwe technologieën en de alomtegenwoordige hersenspoeling door de nieuwsmedia scheppen ongekende mogelijkheden om het hele menselijke ras tot slaaf te maken, zonder dat de meeste mensen het zelfs maar beseffen.

In het verleden was het moeilijk om andere naties binnen te vallen: ijzer botste tegen ijzer, en elke knal werd beantwoord met een nog luidere knal. Vandaag is het spel veranderd.

Het enige wat de invallers hoeven te doen, is de wereld vertellen dat er een groot gevaar dreigt, en de meeste mensen zullen onmiddellijk al hun rechten en vrijheden opgeven, om “veilig” te zijn.

Na de Tweede Wereldoorlog werden de psychopatische nazi-misdadigers vervolgd tijdens de historische Neurenberg-processen. Rechters waren verbaasd over het feit dat Hitler de steun had kunnen krijgen van de meerderheid van het Duitse volk, voor zijn krankzinnige en onmenselijke massamoord op miljoenen onschuldige mensen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: