De sekte van het globalisme: De Grote Reset en zijn “Endlösung” voor nutteloze mensen

de-sekte-van-het-globalisme:-de-grote-reset-en-zijn-“endlosung”-voor-nutteloze-mensen

28-07-22 11: 32: 00,

De Grote Reset beoogt een “definitieve oplossing” voor nutteloze mensen: Staatscentralisme, totale controle en opslag in virtuele werelden.

Het idee van de Grote Reset komt voort uit de Nieuwe Wereldorde, die nog steeds leeft in de hoofden van de gevestigde orde of globalisten – van mensen als Henry Kissinger tot de huidige Amerikaanse president Joe Biden.

Natuurlijk zijn er vele anderen op de hoogste niveaus van de piramide wier ideeën variëren van het vestigen van een politiestaat tot het implanteren van microchips op de dag dat we geboren worden om ons te volgen tot het ontvolken van de planeet.

Ik weet dat dit allemaal gek klinkt, maar dit is wat de globalisten al een lange tijd voor ons aan het plannen zijn. Klaus Schwab’s beschermeling, Yuval Noah Harari, is een in Israël geboren intellectueel die een populaire bestseller heeft geschreven genaamd “A Brief History of Mankind” en is ook een professor in de geschiedenis aan de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: