Dissident One:ㅤAmerikaanse rechtbank stopt ‘gevaarlijke’ 5G-celtoreninstallatie: “Ze zijn gevaarlijk voor de menselijke gezondheid” – DissidentNL

dissident-one:ㅤamerikaanse-rechtbank-stopt-‘gevaarlijke’-5g-celtoreninstallatie:-“ze-zijn-gevaarlijk-voor-de-menselijke-gezondheid”-–-dissidentnl

28-07-22 04:00:00,

Een rechtbank in New York heeft de installatie van 5G-celtorens verboden nadat uit bewijs bleek dat ze een gevaar vormen voor de menselijke gezondheid.

Bewoners van het gehucht Mahopac in de stad Carmel (NY) daagden Verizon Wireless voor de rechter nadat de telecomgigant had voorgesteld er een in hun buurt te plaatsen, meldt NewsPunch.

Thomas Davis, de hoogste rechter in de staat, was het eens met de grieven van de eisers. Hij oordeelde dat de stad Carmel een onwettige overeenkomst had gesloten met Homeland Towers om een 140 voet hoge zendmast in een woonwijk te bouwen.

Activistpost.com meldt: “We zijn het niet eens met de beslissing van de rechter,” vertelde Manuel Vicente, president van Homeland aan Inside Towers, “en we zullen onze juridische opties met kracht blijven volgen in onze pogingen om essentiële draadloze infrastructuur en diensten naar de inwoners van Carmel te brengen.”

In een nipte stemming om de bouw van de zendmast goed te keuren,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: