Dissident One:ㅤTexaanse veeboeren verkopen hun vee in ongekende aantallen als gevolg van de droogte, en dat heeft enorme gevolgen voor 2023 – DissidentNL

dissident-one:ㅤtexaanse-veeboeren-verkopen-hun-vee-in-ongekende-aantallen-als-gevolg-van-de-droogte,-en-dat-heeft-enorme-gevolgen-voor-2023-–-dissidentnl

28-07-22 01:05:00,

Dankzij de verschrikkelijke droogte die de veeteelt in het zuidwesten verwoest, zijn de veeboeren nu in paniek en verkopen ze hun vee in een ongekend tempo. Sommigen kiezen er zelfs voor hun hele veestapel te verkopen omdat ze geen andere keus meer hebben. De afgelopen dagen zijn de schijnbaar eindeloze rijen met trailers die wachten om vee af te leveren voor de veiling, viraal gegaan over de sociale media. Iedereen heeft het erover dat ze nog nooit zoiets hebben gezien, en als de droogte in het zuidwesten aanhoudt, kunnen de rijen binnenkort nog langer worden. Op korte termijn zal dit helpen om de vleesprijzen te stabiliseren. Maar op lange termijn zal de omvang van de veestapel in de VS gestaag veel kleiner worden, en dat heeft zeer ernstige gevolgen voor ons vermogen om onszelf in 2023 en daarna te voeden, schrijft Michael Snyder.  » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: