Dissident One:ㅤZweedse wetenschapper zegt dat mensen moeten worden ‘verleid’ tot kannibalisme om ‘klimaatverandering’ te bestrijden – DissidentNL

dissident-one:ㅤzweedse-wetenschapper-zegt-dat-mensen-moeten-worden-‘verleid’-tot-kannibalisme-om-‘klimaatverandering’-te-bestrijden-–-dissidentnl

28-07-22 11:37:00,

Als we mensen kunnen eten, hoeven we geen boeren meer te hebben toch. Mensen genoeg tenslotte, en onze omvolkingsoverheid importeert er honderdduizenden per jaar. Zijn ze bedoeld om op te eten? Hoe smaakt een Somaliër?

Washington Examiner:

De mensheid moet ophouden conservatief te zijn over het idee van het eten van mensenvlees, aldus een professor van de Stockholm School of Economics, die de mensen aanspoort het kannibalisme te omarmen om de klimaatverandering te bestrijden.

In een toespraak voor de Zweedse televisie beweerde professor Magnus Soderland dat het tijd is voor de mensheid om te “ontwaken” voor het idee van het verslinden van mensenvlees, omdat het duurzamer is dan vlees en zuivel – of zelfs het eten van insecten – als voedselbronnen in de toekomst schaars worden.

Professor Soerland beweerde ook dat “het gesprek” over taboes van kannibalisme in de loop van de tijd kan veranderen en dat mensen kunnen worden “misleid” om “de juiste beslissingen te nemen”,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: