Fauci’s vrouw drong aan op COVID-19 vaccin proeven voor kinderen.

fauci’s-vrouw-drong-aan-op-covid-19-vaccin-proeven-voor-kinderen.

28-07-22 05: 49: 00,

De echtgenote van Anthony Fauci, die tevens directeur is van de afdeling Bio-ethiek van het klinisch centrum van de National Institutes of Health, heeft een document geschreven waarin wordt beschreven hoe kinderen kunnen worden ingeschreven voor COVID-19 vaccinproeven.

De studie – “Enrolling Minors in COVID-19 Vaccine Trials” – werd gefinancierd door het Clinical Center van de National Institutes of Health (NIH) en gepubliceerd in het tijdschrift Pediatrics. Christine Grady, echtgenote van Anthony Fauci, directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), en vier co-auteurs werkten samen aan het document om “aanbevelingen te doen voor wanneer en hoe minderjarigen moeten worden ingeschreven in vaccinatieproeven tegen coronavirusziekte 2019”.

“De kosten van uitstel voor kinderen, hun gezinnen en de samenleving zijn goede redenen om te overwegen minderjarigen in te schrijven voor proeven met vaccins voor COVID-19 voordat de veiligheid en werkzaamheid bij volwassenen zijn vastgesteld”,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: