FBI-klokkenluiders onthullen dat leiding agenten onder druk zet om kunstmatig gegevens over binnenlands terrorisme te verkrijgen om verhaal Biden te ondersteunen

fbi-klokkenluiders-onthullen-dat-leiding-agenten-onder-druk-zet-om-kunstmatig-gegevens-over-binnenlands-terrorisme-te-verkrijgen-om-verhaal-biden-te-ondersteunen

28-07-22 05: 39: 00,

Kevin Dietsch/Getty Images

Congreslid Jim Jordan (R-OH) zei dat klokkenluiders hebben onthuld dat FBI-leiding agenten “onder druk zet” om gegevens over binnenlands terrorisme kunstmatig op te voeren.(De FBI voedt een verhaal dat het Biden-regime helpt, terwijl ze Trump-aanhangers als terroristen afschilderen. Jordan stuurde een brief naar FBI-directeur Christopher Wray met nieuwe onthullingen van klokkenluiders van binnenuit.

Uit recente beschermde onthullingen hebben wij vernomen dat FBI-ambtenaren druk uitoefenen op agenten om zaken te herclassificeren als “binnenlands gewelddadig extremisme”, zelfs als de zaken niet voldoen aan de criteria voor een dergelijke classificatie,” schreef Jordan in de brief. “Gezien het verhaal van de regering Biden dat binnenlands gewelddadig extremisme de ‘grootste bedreiging’ vormt voor ons land, is de onthulling dat de FBI de gegevens over binnenlands terrorisme kunstmatig opvult

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: