Federaal agentschap: Het aantal verkeersdoden in de VS is in 2020 en 2021 gestegen tot het hoogste niveau in decennia. Wat zou hier de reden van kunnen zijn?

federaal-agentschap:-het-aantal-verkeersdoden-in-de-vs-is-in-2020-en-2021-gestegen-tot-het-hoogste-niveau-in-decennia.-wat-zou-hier-de-reden-van-kunnen-zijn?

28-07-22 05: 36: 00,

De grote vraag is: Waarom? Waarom stijgen de verkeersongevallen tot waanzinnige niveaus juist sinds de pandemie begon? De National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) heeft dit zelfs voorspeld voor 2021 toen zij schatte dat er een “toename van het aantal verkeersdoden” zou zijn in ten minste 44 Amerikaanse staten. Hoe hadden ze dit van tevoren kunnen weten?

Het aantal doden bij ongevallen met meerdere voertuigen in steden en op stadswegen is met 16 procent gestegen. Voor mensen ouder dan 65 is het aantal verkeersdoden met 14 procent gestegen. Het aantal dodelijke voetgangersongevallen steeg met 13 procent, inclusief het aantal dodelijke slachtoffers overdag. Zelfs het aantal dodelijke motorfietsslachtoffers steeg met negen procent, en het aantal fietsers met vijf procent.

270 Miljoenen Amerikanen laten zich vaccineren, terwijl tegelijkertijd het aantal verkeersdoden al twee jaar massaal stijgt.

Terwijl 270 miljoenen Amerikanen hun bloed laten besmetten met miljarden kleverige spike-eiwitten en zware metalen nanodeeltjes.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: