Gemeten naar zijn eigen maatstaven: De VS bevordert internationale terreur

gemeten-naar-zijn-eigen-maatstaven:-de-vs-bevordert-internationale-terreur

28-07-22 03: 21: 00,

In het Amerikaanse Congres is een resolutie ingediend waarin Rusland ervan wordt beschuldigd internationale terreur te steunen. Als u naar de criteria kijkt, zult u zien dat de VS volgens hun eigen maatstaven een sponsor van terreur zijn.

In een resolutie die in het Amerikaanse Congres is ingediend, wordt het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken verzocht Rusland te classificeren als een staat die internationale terreur steunt. Het wordt interessant als je de resolutie leest, want ten eerste verwijst ze deels naar gebeurtenissen die 20 jaren in het verleden liggen, en ten tweede betekenen de punten die in de resolutie worden genoemd dat de VS zelf de grootste sponsor van het internationale terrorisme is.

We bekijken hier de resolutie en de beschuldigingen aan het adres van Rusland, waarbij we dezelfde maatstaven hanteren die het Amerikaanse Congres tegen Rusland gebruikt.

Tsjetsjenië

De eerste “zonden” van Rusland die in de resolutie worden genoemd, betreffen de Tsjetsjeense oorlog 20 jaren geleden.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: