Hooggeplaatste arts waarschuwt: agressieve en ongewone kankers nemen toe na Covid-“vaccinatie” in Zweden

hooggeplaatste-arts-waarschuwt:-agressieve-en-ongewone-kankers-nemen-toe-na-covid-“vaccinatie”-in-zweden

28-07-22 05: 40: 00,

“Ik heb medicijnen gestudeerd omdat ik mensen wilde helpen, maar nu heb ik het gevoel dat ik alleen maar toekijk hoe ze vermoord worden, en er is niet veel wat ik eraan kan doen.” – Dr. Ute Kruger

Een hooggeplaatste Zweedse arts en onderzoeker luidt de noodklok over het verband tussen Covid 19-vaccinaties, snelgroeiende kankers en ontstekingsziekten van de bloedvaten bij patiënten die zijn overleden na ontvangst van het mRNA-vaccin Covid 19.

Dr. Ute Kruger werkt in het regionale ziekenhuis in Kalmar, Zweden. In een recent interview met de Noorse Medische Vereniging uitte Dr Kruger haar bezorgdheid over de buitengewoon hoge percentages agressieve kanker die zij momenteel ziet. Dr Kruger, die 25 jaar in de pathologie en 18 jaar in de borstkankerdiagnostiek heeft gewerkt, heeft 8.000 autopsies onderzocht en is nu overtuigd van het verband tussen vaccinatie en overlijden, om nog maar te zwijgen van haar overtuiging dat veel van haar medische collega’s dit verband blijven ontkennen.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: