Je weet dat het slecht wordt voor Oekraïne wanneer MSM de propaganda betwist

je-weet-dat-het-slecht-wordt-voor-oekraine-wanneer-msm-de-propaganda-betwist

28-07-22 02:15:00, Gelukkig zat ik toen ik de volgende video zag. Vanuit de zittende positie viel ik gemakkelijker op de grond dan wanneer ik rechtop had gestaan. Dit is een echte knaller. Een verslaggever van het PUBLIC BROADCAST SYSTEM – laat me dat herhalen, een PBS verslaggever die ter plaatse is in Oekraïne en verslag uitbrengt van de Oekraïense kant van de gevechten – ontkracht de Oekraïense propaganda dat Rusland burgerdoelwitten beschoot tijdens de aanhoudende bombardementen. Dit is hetzelfde als Rachel Maddow die toegeeft dat Joe Biden de Big Guy is en dat hij op de loonlijst van de Chinezen staat. Oeps! schrijft Larry Johnson.

De PBS Newshour (vroeger als McNeil/Lehrer) is het bastion van Deep State propaganda. Zoals de catechismus dat is voor de katholieken, is de PBS Newshour dat voor de Democraten. Wat is er dan in Oekraïne gebeurd, dat ertoe geleid heeft, dat deze lakei van de Deep State echte journalistiek gaat bedrijven? De verslaggever ontkracht de Oekraïense bewering dat Rusland een burgerbevolking flatgebouw heeft geraakt. Hij merkt de geur van dode lichamen op en citeert een bron die zegt dat de lichamen die uit het smeulende puin getrokken zijn soldaten waren. Terwijl hij de Oekraïense bewering afkraakt laat hij in zijn videobeelden militaire schoenen, uniformen en onderscheidingstekens zien die verspreid liggen in de stapels steen en verwrongen ijzer.

Kijkt u maar eens:

Dit is GEEN Russische propaganda. Dit is een gecertificeerd lid van de Mainstream Media. Hij is goedgekeurd door de Deep State. En hij besluit dat het nu een goed moment is om een leugen van de Oekraïense autoriteiten aan de kaak te stellen? Dit is geen toeval. Ik zie het als een signaal dat het enthousiasme van het establishment in Washington voor deze oorlog en hun optimisme dat Oekraïne zal zegevieren, aan het afglijden is. Vergeet niet dat PBS bijna geheel afhankelijk is van financiering door Oom Joe Biden, Neef Chuck Schumer en Tante Nancy Pelosi. (Op dit punt moet ik het superdeuntje van Sly and the Family Stone invoegen, “It is a Family Affair.”)

Ik weet dat ik in sommige kringen bekritiseerd wordt als zijnde een spreekbuis van Poetin. Degenen die dat geloven, willen jullie mij helpen? Neem contact op met de heer Poetin en laat hem weten dat ik niet betaald word. Als ik een spreekbuis voor iemand ga zijn,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: