Novavax vaccin is besmet met vreemd DNA

novavax-vaccin-is-besmet-met-vreemd-dna

28-07-22 10: 03: 00,

Elke dosis Novavax-vaccin bevat 1 mcg insecten- en viruseiwitten en DNA van deze organismen. En dan heb ik het nog niet eens over de nieuwe Matrix M hulpstof die het vaccin ook bevat.

Door Dr. Meryl Nass

U moet weten dat het spike-eiwit in het Novavax-vaccin wordt gekweekt door genetische manipulatie van baculovirussen om het spike-eiwit te produceren, dat vervolgens wordt gebruikt om insectencellen te infecteren om de hele zaak in een spike-eiwitfabriek te veranderen.

Tijdens de vergadering van het CDC Advisory Committee on Immunisation Practices die ik vorige week live versloeg, werd onthuld dat het Novavax-vaccin op de markt werd gebracht zodat het als een “traditioneel” vaccin op de markt kon worden gebracht omdat het niet op mRNA is gebaseerd. Novavax was gericht op de “ongevaccineerden”, ook al werd aangenomen dat slechts 10 % van de ongevaccineerden zich zou laten vaccineren

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: