Onderhandelingen tussen de VS en Rusland over de uitwisseling van gevangenen

onderhandelingen-tussen-de-vs-en-rusland-over-de-uitwisseling-van-gevangenen

28-07-22 05: 30: 00,

Nadat ik gisteren berichtte over een initiatief om Assange te ruilen tegen Britten die in Donbass ter dood veroordeeld zijn, zijn er ook berichten uit de VS over onderhandelingen over een gevangenenruil.

Ik meldde vandaag dat een Russische NGO het hoofd van de Volksrepubliek Donetsk heeft opgeroepen om Assange en een in de VS gedetineerde Rus te ruilen tegen de twee in Donetsk ter dood veroordeelde Britten. Ik was echter sceptisch dat de VS voor de deal zouden gaan omdat het geen Amerikaanse burgers zijn.

Parallel aan mijn artikel werd in de VS gemeld dat de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Blinken met zijn ambtgenoot Lavrov wil praten om te onderhandelen over de uitwisseling van twee Amerikaanse burgers tegen de Rus die in de VS wordt vastgehouden. De Amerikanen die in Russische gevangenissen worden vastgehouden zijn Paul Whelan, die in Rusland is veroordeeld voor spionage, en de Amerikaanse basketbalspeelster Brittney Griner,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: