Onderzoeksjournalist Glenn Greenwald onthult de waarheid over de Oekraïense Zelenskyy in een brutale Twitter thread

onderzoeksjournalist-glenn-greenwald-onthult-de-waarheid-over-de-oekraiense-zelenskyy-in-een-brutale-twitter-thread

28-07-22 03: 14: 00,

Er is niet veel dat onderzoeksjournalist Glenn Greenwald ontgaat. Hij is een originele waarheidsspreker die zijn persoonlijke liberale politieke en culturele opvattingen niet in de weg laat staan van nauwkeurigheid en eerlijkheid.

En hij bewees die kwaliteit opnieuw in een recente Twitter thread waarin hij enkele brutale waarheden spuide over de Oekraïense president Volodymyr Zelenskyy, de leider die door het Westen wordt bewierookt en overladen met wapens en geld, en het land waar Hunter en Joe Biden naar verluidt een fortuin hebben verdiend.

“Voor de Russische invasie en sindsdien heeft Zelenski de fundamentele vrijheden afgeschaft: oppositiemedia zijn gesloten, partijen verboden, dissidenten gevangen gezet. Terwijl Oekraïne geld en wapens eist van het Westen, willen ze nu deze onderdrukking exporteren naar onze landen met McCarthy-achtige zwarte lijsten,” begon Greenwald, erop wijzend dat hij en andere figuren, waaronder voormalig U.S. Rep. Tulsi Gabbard (D-Hawaii),

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: