Pluchen Revolutie – commonsensetv.nl

pluchen-revolutie-–-commonsensetv.nl

28-07-22 06:44:00, Pluchen Revolutie De boeren-, woningen- en autoproblemen opgelost., 28-07-2022

Velen laten zich van alles welgevallen, zeker wanneer het van overheidswege wordt opgelegd. De corona-idioterie spreekt boekdelen. Nu zijn de boeren, de woningtekorten en de vervuilende auto’s aan de beurt. Maar wanhoop niet: hier een alles omvattende oplossing.

De heksenjacht op de boeren is ieder inmiddels al een tijdje duidelijk. Dat er door de overheid, in opdracht van de WEF-kliek, een relatie wordt gelegd tussen stikstof, boeren en een tekort aan woningen is inmiddels ook bekend. Landbouwgrond zou nodig zijn om een miljoen nieuwe woningen te kunnen bouwen. Daarvoor moeten boeren worden uitgekocht of worden onteigend. Formeel niet vanwege die woningen, maar vanwege een teveel aan stikstofuitstoot.

Nu heeft uitgerekend een D66 prominent en wetenschapper Lindeboom onderbouwd aangegeven dat stikstof geen probleem is. Leon de Winter schreef in zijn column in De Telegraaf dat door de eeuwen heen dier- en plantsoorten het loodje hebben gelegd en dat er andere voor in de plaats zijn gekomen. Moeten we niet een beetje blij zijn dat we niet meer met dino’s in allerlei gedaantes te maken krijgen?

Dan blijft over het argument dat er veel woningen gebouwd moeten worden, deels ook vanwege de enorme instroom van buitenlandse (economische) vluchtelingen. Hier beleid op voeren vereist een Nexit, omdat Brussel domweg niet aan de Nederlandse belangen denkt.
Minister Hugo de Jonge van Wonen -die blijkbaar eerder ook al verstand had van de zorg en er daarom een puinhoop van wist te maken- spreekt over een miljoen nieuwe woningen. En, meneer de minister, deze ruimte voor al die bouwwerken is er, zonder ook maar één boer werkloos te maken, nl. onze snelwegen.

Als we nu eens al onze snelwegen overkappen en daar de nodige woningen (flats?) op bouwen, hoeven we geen natuur- en landbouwgronden op te offeren. Te denken valt om te beginnen aan de A6 vanaf de Hollandse Brug bij Muiderberg tot voorbij Lelystad, zo’n 30 km. lang. En dat minimaal over een breedte van 400 meter. Zo kan Almere Stad worden verbonden met Almere Haven, Almere Buiten met Nobelhorst, Oosterwolt en Almere Hout.
Deze ruimtebesparende truck kan boven elke snelweg worden gerealiseerd, zeker daar waar langs die snelweg al bebouwing aanwezig is.

De zo ontstane tunnels krijgen in de zijwanden oneindig veel rechtopstaande windvanen die gaan draaien als er auto’s voorbijsnellen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: