Poetins mondiale revolutionaire manifest is de moeite waard om te lezen om de Russische grote strategie te begrijpen

poetins-mondiale-revolutionaire-manifest-is-de-moeite-waard-om-te-lezen-om-de-russische-grote-strategie-te-begrijpen

28-07-22 02: 00,

Post-Sovjet-Rusland heeft dit nooit zo bedoeld, maar het treedt nu in de mondiale revolutionaire voetsporen van zijn communistische voorganger, wat wijst op een intrigerende tendens die verband houdt met de historische rol van deze beschavingsstaat in de internationale betrekkingen.

President Poetin heeft woensdag zijn mondiaal revolutionair manifest bekendgemaakt toen hij de plenaire vergadering van het forum “Sterke ideeën voor een nieuw tijdperk” toesprak. De Russische leider hekelde het onrecht van de Gouden Biljoen, die de internationale betrekkingen tot nu toe heeft gedomineerd, maar voorspelde zelfverzekerd dat de unipolaire hegemonie onherroepelijk zal afnemen na het begin van de lopende speciale militaire operatie van zijn land in Oekraïne. Deze racistische en neokoloniale wereldorde, zoals hij het treffend omschreef, is hard op weg een relikwie van het verleden te worden nu echt soevereine staten in opstand komen om het supranationale systeem van westerse elites die andere landen bij volmacht controleren, te vernietigen.

Het resultaat dat hieruit voortkomt, zei president Poetin, was,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: