Uit officiële regeringsdocumenten blijkt dat de autoriteiten apenpokken gebruiken om te verhullen dat COVID-19-vaccins het verworven immunodeficiëntiesyndroom veroorzaken

uit-officiele-regeringsdocumenten-blijkt-dat-de-autoriteiten-apenpokken-gebruiken-om-te-verhullen-dat-covid-19-vaccins-het-verworven-immunodeficientiesyndroom-veroorzaken

28-07-22 12: 25: 00,

De opkomende hysterie over het vermeende opduiken van “monkeypox” in westerse landen is niet wat het lijkt. Wij zijn niet getuige van de eerste verspreiding van het monkeypoxvirus in de landen van de eerste wereld.

In plaats daarvan zijn wij getuige van de laatste poging om draconische bioveiligheidsmaatregelen door te drukken door de verwoestende schade aan het immuunsysteem van mensen die met het Covid-vaccin 19 zijn gevaccineerd, op monumentale wijze te verdoezelen. De schade is zo ernstig dat het vergeleken kan worden met het verworven immunodeficiëntie syndroom.

En we kunnen het bewijzen…

Monkeypox bij mensen is een zoönose die sporadisch voorkomt in de tropische regenwouden van West en Centraal Afrika. De exacte incidentie en geografische spreiding zijn echter onbekend, omdat veel gevallen niet worden herkend. De reden hiervoor is dat het vaak verward wordt met waterpokken / gordelroos.

Volgens een 1988 gepubliceerde wetenschappelijke studie, tussen 1981 en 1986 in Zaïre (nu de Democratische Republiek Congo), 977 mensen met huiduitslag,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: