Wetteloze tiran Zelensky doet nazi-fascisten na, maakt ZWARTE LIJST van VS-wetgevers en journalisten terwijl hij MILJARDEN van de belastingbetalers afroomt

wetteloze-tiran-zelensky-doet-nazi-fascisten-na,-maakt-zwarte-lijst-van-vs-wetgevers-en-journalisten-terwijl-hij-miljarden-van-de-belastingbetalers-afroomt

28-07-22 03:17:00,

Terwijl hij miljarden dollars van de Westerse belastingbetalers afroomt, heeft de Oekraïense marionetten-“president” Zelensky een dreigende zwarte lijst opgesteld, waarin Amerikaanse wetgevers en journalisten specifiek worden genoemd als “Russische propagandisten” die door de media en de samenleving moeten worden afgewezen, schrijft Healthranger.

Tot schrik van velen staan onder die namen de Amerikaanse senator Rand Paul, congreslid Tulsi Gabbard en prijswinnend journalist Glenn Greenwald. Iedereen die het niet eens is met Zelensky gaat nu blijkbaar een soort “marionet van Poetin” genoemd worden, alsof de geïnstalleerde leider van een Europees land nu een soort reputatiescore mag dicteren voor Amerikaanse wetgevers en journalisten. Dit is het soort tactiek dat in fascistische, autoritaire staten gebruikt wordt, die riekt naar nazi-Duitsland en de oude Sovjet-Unie onder Stalin. En dit komt nog bovenop het feit dat Zelensky de volgende verachtelijke tactieken toepast, die alle geworteld zijn in autoritarisme en tirannie:

  • Het verbieden van alle politieke partijen van de oppositie in Oekraïne.
  • Alle media verbieden, behalve die welke door zijn regime worden gecontroleerd.
  • Het verbieden van boeken, films, muziek, kunstwerken en theatervoorstellingen die verwijzen naar de russisch-etnische geschiedenis van Oekraïne (in wezen het verbieden van de ware geschiedenis).

Zoals Glenn Greenwald in deze Twitter-draad gedetailleerd heeft beschreven:

Vóór de Russische invasie en sindsdien heeft Zelensky de fundamentele vrijheden afgeschaft: oppositiemedia verboden, partijen vogelvrij verklaard, dissidenten gevangengezet. Nu Oekraïne geld en wapens van het Westen eist, willen ze deze repressie naar onze landen exporteren met McCarthy-achtige zwarte lijsten: u kunt de volledige Oekraïense zwarte lijst zien, verkregen door @unherd. Behalve de hierboven genoemde personen zijn officieel verguisd @JeffDSachs, @RandPaul, de voormalige Braziliaanse president @LulaOficial, kolonel Douglas MacGregor, Caleb Maupin, Marine LePen en vele anderen: het vergt uiterste vermetelheid van Zelensky en zijn trawanten om de wereld rond te gaan en van andere naties te eisen dat zij enorme hoeveelheden wapens en geld naar hem sturen, om vervolgens te proberen de dissidentie in onze landen te onderdrukken door journalisten en burgers die vragen stellen te besmeuren.

Zelensky is een razende krankzinnige tiran, dronken van macht en een gevaar voor de hele wereld

Zelensky is in feite een razende krankzinnige tiran geworden, die tientallen miljarden dollars van het Westen eist onder het valse etiket van “verdediging van de democratie”,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: