Wie is verantwoordelijk voor de huidige existentiële crisis… Corrupte elites, de massa’s of beide?

wie-is-verantwoordelijk-voor-de-huidige-existentiele-crisis…-corrupte-elites,-de-massa’s-of-beide?

28-07-22 11: 35: 00,

Deze week was ik uitgenodigd om te praten met Joseph Arthur op TNT Radio’s Technicolor Dreamcast.

Het was een vrij breed gesprek, en een beetje moeilijk te beschrijven, hoewel als ik moest, dan zou ik zeggen dat de show ging over domheid en haar remedies.

Het is vaak gemakkelijk om de machthebbers de schuld te geven van de kwalen die de mensheid overkomen, en zeker een grote verantwoordelijkheid voor onze problemen ligt bij deze zelfbenoemde elites die hard hebben gewerkt om de mensheid naar een klif te sturen.

Maar door dit te doen veranderen we mensen in zeurende slachtoffers, terwijl we een fundamenteel principe van oorzakelijkheid over het hoofd zien, aangezien een grote mate van instemming werd gegeven aan deze overdracht van macht die zich langzaam in de loop van vele decennia heeft voltrokken.

Joseph en ik bespraken de dynamiek rond de moord op JFK en de overname van de regering tijdens de 1960s. We bespraken uitvoerig hoe de algemene bevolking vanaf dat moment een nieuw tijdperk van corruptie, hedonisme en post-waarheid drogredenen omarmde, dat een psycho-spirituele verrotting veroorzaakte die ons nu op een punt van existentiële crisis heeft gebracht.

We spraken ook over de rol van Poetin, Xi Jinping, en wat er werkelijk aan de hand is in Oekraïne en Taiwan.

Klik op de link hieronder om de show te bekijken op Rumble

Luister hier op Soundcloud:

Matthew Ehret de Editor-in-Chief van the Canadian Patriot Review ,

” Lees verder bij Matthew Ehret…

%d bloggers liken dit: