Zelensky loopt in de pas met tirannen als Hitler, Stalin en Mao

zelensky-loopt-in-de-pas-met-tirannen-als-hitler,-stalin-en-mao

28-07-22 07: 56: 00,

Wetteloze tiran Zelensky imiteert Nazi fascisten en BLACKLIST Amerikaanse wetgevers en journalisten terwijl hij MILJARDEN van de Amerikaanse belastingbetalers aftroggelt

Oekraïense marionet “president” Zelensky, die miljarden dollars afroomt van zowel Amerikaanse belastingbetalers als Europese burgers, heeft een dreigende zwarte lijst opgesteld waarin Amerikaanse wetgevers en journalisten specifiek worden genoemd als “Russische propagandisten” die door de media en de samenleving moeten worden afgewezen.

Tot afschuw van velen gaat het onder meer om de Amerikaanse senator Rand Paul, congreslid Tulsi Gabbard en de gelauwerde journalist Glenn Greenwald.

Iedereen die het niet eens is met Zelensky wordt nu blijkbaar bestempeld als een soort “marionet van Poetin”, alsof de geïnstalleerde leider van een Europees land nu een soort reputatiebeoordeling mag dicteren voor Amerikaanse wetgevers en journalisten.

Dit is het soort tactiek dat gebruikt wordt in fascistische, autoritaire staten, die doen denken aan Nazi-Duitsland en de oude Sovjet-Unie onder Stalin.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: