Zweedse onderzoeker stelt kannibalisme voor om klimaatverandering tegen te gaan

zweedse-onderzoeker-stelt-kannibalisme-voor-om-klimaatverandering-tegen-te-gaan

28-07-22 10: 14: 00,

Een screenshot van een tv-programma waarin gedragswetenschapper Magnus Söderlund vraagt: “Kun je je voorstellen mensenvlees te eten?” (Screenshot/Zweedse Channel 4)

Een Zweedse onderzoeker zegt dat de mens kannibalisme zou moeten omarmen om klimaatverandering in de toekomst tegen te gaan.

Magnus Soderlund, een gedragswetenschapper en marketingstrateeg aan de Stockholm School of Economics, gaf vorige week een lezing op een conferentie over het voedsel van de toekomst genaamd de Gastro Summit in Zweden, zo meldt de Epoch Times. In zijn toespraak drong Soderlund er bij het publiek op aan om in de toekomst mensenvlees te eten om de klimaatverandering tegen te gaan.

Hij noemt het idee dat mensen geen andere mensen zouden mogen eten een “conservatief” taboe en zegt dat dit stigma moet worden opgeheven in het belang van de mensheid. In de toekomst, wanneer de meest drastische effecten van de klimaatverandering beginnen, zullen mensen mensenvlees moeten eten,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: