Anthony Fauci financiert nog steeds China’s militair geleide labs met geld van de Amerikaanse belastingbetaler.

anthony-fauci-financiert-nog-steeds-china’s-militair-geleide-labs-met-geld-van-de-amerikaanse-belastingbetaler.

29-07-22 05: 33: 00,

Hier moet een eind aan komen.

Anthony Fauci’s National Institutes of Health heeft honderdduizenden dollars gestuurd naar in China gevestigde laboratoria die nauwe banden hebben met het leger van het regime, waaronder faciliteiten die hebben samengewerkt met het Wuhan Institute of Virology aan onderzoek naar het vleermuis coronavirus, onthult The National Pulse.

In de subsidiedatabase van de National Institutes of Health (NIH) staan twee studies die tot nu toe dit jaar door Fauci’s agentschap zijn gefinancierd 2022: “Antigen discovery for transmission-inhibiting vaccines against Plasmodium vivax” en “Impact of urbanisation on vector biology and dengue fever transmission in China”.

De eerste studie die zich richt op onderzoek naar “transmissie-remmende vaccins” voor malaria-endemische landen heeft financiering ontvangen van Fauci’s National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) 135.000 dollar voor 2022.

“Dit project beoogt een allesomvattend traject uit te stippelen voor de ontdekking van antigenen, met inbegrip van de identificatie van antigenen via genoombrede immunologische screening,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: