Apolut: Het post-lockdown syndroom. Door Andrea Wiedel

apolut:-het-post-lockdown-syndroom.-door-andrea-wiedel

29-07-22 12: 41: 00,

Niet alleen ons immuunsysteem heeft geleden onder de lockdown, maar ook onze sociale competentie – maar wat is afgeleerd, kan opnieuw worden aangeleerd.

Noot bij het artikel: Deze tekst is voor het eerst verschenen in “Rubikon – Magazin für die kritische Masse“, waarvan Daniele Ganser en Hans-Joachim Maaz lid zijn van de adviesraad. Aangezien de publicatie onder een vrije licentie (Creative Commons) is gemaakt, neemt apolut deze tekst over in het secundaire gebruik en wijst er expliciet op dat de Rubikon ook afhankelijk is van donaties en steun nodig heeft. We hebben veel alternatieve media nodig!

Een standpunt van Andrea Wiedel.

” Lees verder op Apolut.net …