Apolut: Oekraïne desinformatie door VS TV generaals | Door Rainer Rupp

apolut:-oekraine-desinformatie-door-vs-tv-generaals-|-door-rainer-rupp

29-07-22 09: 41: 00,

Een commentaar van Rainer Rupp.

Luisterend naar tv-commentaren en interviews met gepensioneerde Amerikaanse generaals, zou je kunnen denken dat Rusland zwaar op de touwen ligt en dat Oekraïne voor de knock-out stoot gaat. Oekraïne zal winnen omdat het moet winnen! Dit is de Westerse propagandaslogan die door de propagandagoeroes van de VS/NAVO 24 uren per dag als een mantra in een Indiase ashram wordt herhaald. Wanneer men echter kijkt naar de gruwelijke realiteit voor Oekraïne op het slagveld in de Donbass en daarbuiten, wordt het snel duidelijk dat de opscheppingen van de Amerikaanse generaals slechts een voortzetting zijn van een decennialange trend van rooskleurige verslagen van vermeende militaire successen door Amerikaanse troepen of hun gevolmachtigden.

” Lees verder op Apolut.net …

%d bloggers liken dit: