Autoriteiten offeren kinderen op voor Big Pharma

autoriteiten-offeren-kinderen-op-voor-big-pharma

29-07-22 07: 56: 00,

Mercola.com

  • Eind juni 2022 hebben de Verenigde Staten als eerste land ter wereld een noodvergunning voor het in de handel brengen (EUA) verleend voor het COVID-vaccin van Pfizer en Moderna voor zuigelingen van 6 maanden. De Food and Drug Administration heeft de EUA verleend op 17. Juni, en de volgende dag al raadden de Centers for Disease Control and Prevention aan alle zuigelingen zo snel mogelijk te vaccineren.
  • Het pediatrisch EMA was gebaseerd op uiterst zwak bewijsmateriaal – en dit nadat de FDA de eisen inzake doeltreffendheid voor de pediatrische populatie had verlaagd, hoewel zij het laagste risico op COVID lopen en dus het minst behoefte hebben aan vaccinatie.
  • Met deze aanbeveling hebben de FDA en de CDC ook het laatste restje vertrouwen dat zij misschien nog hadden, verkwanseld. De reden waarom ze de COVID-vaccinatie voor zuigelingen hebben goedgekeurd, is dat de farmaceutische industrie deze leeftijdsgroep onder de EER moet brengen om redenen van wettelijke schadeloosstelling.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: