Belangrijk! Nieuwe studie suggereert dat Covid mRNA vaccinatiegraad geassocieerd is met een toename van sterfte door alle oorzaken!

belangrijk!-nieuwe-studie-suggereert-dat-covid-mrna-vaccinatiegraad-geassocieerd-is-met-een-toename-van-sterfte-door-alle-oorzaken!

29-07-22 10: 25: 00,

Door Alex Berenson: Hij is een voormalig verslaggever van de New York Times en de auteur van 13 romans, drie non-fictie boeken en de pamfletten Unreported Truths. Zijn laatste boek, PANDEMIA, over het coronavirus en onze reactie daarop, is gepubliceerd op 30. November.

Volgens een nieuw rapport van een Nederlandse onderzoeker correleert een hoger gebruik van Covid mRNA-vaccinatie met een kleine maar opmerkelijke toename van sterfte door alle oorzaken.

Het werk is gebaseerd op Nederlandse gegevens over vaccinatie en sterfgevallen op stads- en gemeenteniveau en toont aan dat gebieden met hoge Covid-vaccinatiecijfers recentelijk een toename hebben gezien van sterfte door alle oorzaken – sterfgevallen van alle typen, met of zonder Covid. BRON

Net als veel andere Europese landen met een hoge vaccinatiegraad, had Nederland vorig jaar een hoge totale sterfte, zelfs als Covid-sterfgevallen niet worden meegerekend.

(Vandaag meldden Europese statistici opnieuw een week van bovengemiddelde sterfte,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: