Belangrijk – Voor onze eigen rekening! 5 Video’s: De globalistische langetermijnstrategie II Het 3de millennium II Nu meer dan ooit op straat II Michael Wendler: “Je kunt me niet vernietigen!” II Het Corbett-rapport in het Duits

belangrijk-–-voor-onze-eigen-rekening!-5-video’s:-de-globalistische-langetermijnstrategie-ii-het-3de-millennium-ii-nu-meer-dan-ooit-op-straat-ii-michael-wendler:-“je-kunt-me-niet-vernietigen!”-ii-het-corbett-rapport-in-het-duits

29-07-22 03: 41: 00,

We hebben vanaf nu een nieuwe donatierekening. Wij verzoeken onze lezers dan ook de oude gegevens te wissen en de nieuwe rekening in overweging te nemen. De nieuwe gegevens staan hieronder vermeld.

Wij hebben de laatste tijd veel berichten ontvangen dat in de Telegram groep commentaren e.d. niet meer correct worden weergegeven of dat er helemaal geen informatie wordt weergegeven. De reden hiervoor is dat als de Telegram app rechtstreeks vanuit de Google app store is geïnstalleerd, deze wordt gecontroleerd en ook gecensureerd door Google. Hetzelfde geldt voor Apple/iPhone. Installeer daarom de Telegram app direct en verwijder dan de reeds geïnstalleerde Google app. Hier is de link naar de Telegram Messenger.

Alleen Telegram-nieuws van ons is hier te vinden: https://t.me/uncut_news

Groep om te discussiëren of uw eigen nieuws te publiceren: https://t.me/uncutnewsschweiz

We hebben ook meer mails ontvangen,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: