Bilderberg – commonsensetv.nl

bilderberg-–-commonsensetv.nl

29-07-22 12:21:00,

U zult mij wel even gemist hebben vandaag, ik zat een film te kijken, soms moet een mens even afschakelen en de batterij opladen.

Terwijl Kevin de nieuwe programma’s van de nieuwe host aan het implementeren is en nog opzoek is naar een aantal verdwenen artikelen die tijdens de verhuizing verloren gegaan zijn, de website het zo nu en dan niet deed zoals het moest zijn, ben ik een filmpje gaan kijken, om onze Sherlock niet al te veel te storen.

Aan de titel van dit stuk kunt u al zien dat het een film is die over de Bilderberg groep gaat en deze duurt 2uur en 30 minuten, maar als u de laatste 15 minuten kijkt hebt u ook alle relevante informatie. Deze 2uur en 15 minuten heb ik u dan bespaard, niet dat die 2uur en 15 minuten niet relevant zijn maar ik denk dat de meeste mensen hier op de site wel doorhebben hoe de hazen lopen, en de gedetailleerdheid van deze video niet echt een meer waarde heeft. Die de laatste 15 minuten, naar mijn idee, wel hebben.

Hoofdzakelijk gaat deze video erover dat Anders Breivik een bom in Oslo laat exploderen daarna een uur rijdt naar het eiland Utoya en daar helemaal alleen 69 kinderen dood. Bent u nog nieuwsgierig hoe de deep-state een valse-vlag operatie organiseert en met crisisacteurs de publieke opinie manipuleert, hoe een crisisacteur met een stuk hout zogenaamd in haar hoofd kan rondlopen? Kijk dan de hele video.

 

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: