Circulaire economie is de sleutel” om wereldwijde crises te boven te komen: WEF Future Champions Dialogues – “Je zult niets bezitten en gelukkig zijn”

circulaire-economie-is-de-sleutel”-om-wereldwijde-crises-te-boven-te-komen:-wef-future-champions-dialogues-–-“je-zult-niets-bezitten-en-gelukkig-zijn”

29-07-22 05: 40: 00,

De circulaire economie is voorbestemd om een tweeklassensysteem van eigenaars en huurders te creëren dat het “je zult niets bezitten en gelukkig zijn”-gedeelte van de grote reset-agenda zal aansturen: Perspectief

In een tijd waarin economieën, voedselsystemen en regeringen in wanorde verkeren, prijst het Wereld Economisch Forum (WEF) de circulaire economie aan als een kans voor duurzaam herstel.

Met zijn “product als dienst”-bedrijfsmodel is de circulaire economie echter de drijvende kracht achter de “je zult niets bezitten en gelukkig zijn”-agenda van de ongekozen globalisten, waarbij bedrijven eigenaar blijven van hun producten, terwijl ze de voordelen ervan verhuren als een dienst.

Op deze manier zal de circulaire economie een tweeledig klassensysteem creëren van eigenaren en huurders.

In circulaire economie bedrijfsmodellen wil ik dat de producten terugkeren naar mij als de oorspronkelijke ontwerper en producent […] Waarom zou ik u het product verkopen als u primair geïnteresseerd bent in de voordelen van het product?” – Frans Van Houten,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: