Compilatie

compilatie

29-07-22 05:12:00, Het is weer vrijdagavond dus tijd voor de compilatie. We beginnen met de leider van de ‘vrije wereld’ wiens carrière in één foto moment samengevoegd kan worden.

Eén van zijn ‘vrienden’ die ook niet vies is van een leugentje om normaal levende mensen een poot uit te draaien heeft zijn passie in een jongedame gevonden, die gestuurd door de Rotschild dynastie, zoals we vorige week hebben kunnen zien, het ‘gezicht’ is geworden om nog niet objectief denkende jongeren de weg te wijzen, naar een leven in een belasting slavernij.

Maar er is hoop in een onbekende leider gevonden, om voor eens en voor altijd de uitknijpers van het gewone volk voort te gaan in de strijd naar een menswaardige maatschappij en een eerlijke verdeling van middelen.

 

Deze leider heeft geen hulp nodig omdat Hij een andere strijd strijdt dan de normale mensen, een strijd in dimensies ons onbekend.

Nou zijn er bepaalde mensen die een hekel aan de waarheid hebben en het liefste alles in achteraf vergaderingen over de hoofden van mensen willen beslissen, de gouden regel die ze hanteren is dat ze het voor het bestwil van de ‘gewone’ mensen doen. Ze weten hoe zwaar de last is om met een gouden lepel in de mond geboren te zijn is. Dus dat ze de mensen arm houden is in het bestwil van de mensen. Volgens dit soort types dan.

 

Met al hun goud geklater en opgedrongen betweterigheid is hun één ding ontgaan en zullen ze in hun leven nooit kunnen ervaren. Dat is hun jaloersheid op de ‘gewone’ mensen en hun armoede, ook al noemen ze zichzelf illuminatie.

 

Alleen bereikbaar voor de armen in bezittingen en de rijken van geest.

 

Ik wens u een geweldig fijn weekend toe.

 

CompilatieOnthoud goed! Als een jong iemand spontaan dood gaat dan is het niet netjes om naar hun vaccinatie status te vragen. Die vraag is alleen voor belangrijke zaken, zoals toegang tot een restaurant.   Ik kon pas vrij worden toen ik besefte dat de gevangenis waarin ik zat gemaakt was van gedachten.      

 

CompilatieHet is weer vrijdagavond dus tijd voor de meme-compilatie. Als de boeren verdreven zijn komt ‘ome Klaus’ met de oplossing voor het gepeupel.    » Lees verder

%d bloggers liken dit: