Covid Hoax Pushers (inclusief Trump) willen u dood hebben

covid-hoax-pushers-(inclusief-trump)-willen-u-dood-hebben

29-07-22 05:01:00,

Ik krijg vreemde blikken van mensen als ik hun vertel dat wij in oorlog zijn. Blikken die variëren van de wazige blik tot blikken van regelrechte vijandigheid. De eersten hebben geen idee waar ik het over heb. De laatsten weten precies waar ik het over heb, maar zij willen het niet horen. Zij hebben belangrijkere dingen aan hun hoofd. U weet wel, zoals op de gokkasten spelen in Las Vegas, inloggen op Porn Hub, of naar de parade in Disneyland kijken, schrijft Mike Stone.

De mensen denken dat oorlog bestaat uit tanks die door de straat rollen, en dat is ook zo. Maar er zijn ook andere soorten oorlog, zoals de oorlog die nu plaatsvindt.

Hoe verschillen de bombardementen op Nagasaki en Hiroshima met de massamoord door injecties die wij vandaag zien? Hoe zijn de brandbombardementen op Dresden anders? Die bombardementen waren specifiek gericht tegen onschuldige burgers en kinderen. De injecties van vandaag doen hetzelfde.

Hoe verschillen de interneringskampen die wij in de Tweede Wereldoorlog zagen van de interneringskampen die wij vandaag in Australië zien en van de kampen die gepland waren/zijn voor Canada en de Verenigde Staten? In beide gevallen worden mensen tegen hun wil in kampen gedwongen en opgesloten.

Hoe verschilt de vervolging van degenen die protesteerden en zich verzetten tegen de Tweede Wereldoorlog – bankrekeningen in beslag genomen, bezittingen geconfisqueerd, aanklachten wegens opruiing – van de vervolging van de Canadese vrachtwagenchauffeurs of van ieder ander die vandaag de oorlog die zich voor hun eigen ogen afspeelt, ter discussie durft te stellen?

Hoe is de communistische omverwerping van Vietnam of de communistische omverwerping van Rusland anders dan de communistische omverwerping van de Verenigde Staten? Vietnam was een regelrechte oorlog. De communistische omverwerping van Rusland wordt beschreven als een revolutie, maar ook dat was een bloedige oorlog. Is de omverwerping van de regering van een land, zoals wij die in november 2020 hebben meegemaakt, niet een oorlogsdaad?

U zou kunnen zeggen dat de bombardementsslachtoffers van de Tweede Wereldoorlog niet gekozen hebben om te sterven op dezelfde manier als de slachtoffers van vandaag dat gedaan hebben. Dat zou gedeeltelijk waar zijn voor de volwassen slachtoffers van vandaag. Ik zeg “gedeeltelijk”, omdat de volwassen slachtoffers van vandaag er niet voor gekozen hebben om te sterven.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: