Covid “Vaccin” nieuws: Vaccineerders worden wanhopig, het bedrog blijft niet verborgen

covid-“vaccin”-nieuws:-vaccineerders-worden-wanhopig,-het-bedrog-blijft-niet-verborgen

29-07-22 06:23:00,

Het aantal sterfgevallen in Australië blijft stijgen, bij 15% van de Amerikaanse volwassenen wordt een nieuwe aandoening geconstateerd na de Covid-injectie, de Duitse ziekenhuisfederatie eist intrekking van het vaccinatiemandaat, Covid vaccin veroorzaakt onvruchtbaarheid, propagandisten brengen Novavax op de markt als een “kruidengeneesmiddel”, een onnauwkeurige bevolkingsgrootte is een probleem voor de Ierse bureaus die coronavirusstatistieken opstellen, belangrijke punten die u moet overwegen voordat u uw kind laat vaccineren, meer dan 40% van de ouders in de VS zegt dat zij hun kind “beslist niet” zullen vaccineren, en nog veel meer, bericht Expose-news.com.

Zoals in onze vorige artikelen, zijn er zoveel onthullingen over Covid-injecties, de zogenaamde “vaccins,” dat het niet mogelijk is ze allemaal te collationeren of samen te vatten. Hieronder staan een paar geselecteerde artikelen die de afgelopen dagen zijn gepubliceerd. Maar eerst, om de toon te zetten, een kort overzicht hoe het de verschillende sterk gevaccineerde landen vergaat, volgens de grafieken van Our World in Data.

Op 27 juli 2022 had het Verenigd Koninkrijk volgens Our World in Data het hoogste aantal ziekenhuisopnamen met Covid, daarna volgen, gerangschikt naar het aantal patiënten per miljoen, Australië, Canada, Ierland, de Verenigde Staten, Denemarken, en Nederland. Duitsland heeft het hoogste aantal patiënten op de intensive care met Covid en Australië heeft momenteel het hoogste aantal sterfgevallen met Covid.

Het aantal sterfgevallen in Australië blijft stijgen

Na 2 jaar radicaal en experimenteel verplicht volksgezondheidsbeleid om te streven naar “zero covid ten koste van alles (maar wij betalen niet)”… ligt Australië nu op 15.572 extra sterfgevallen voor het jaar boven de basislijn (9% hoger) en 8.308 extra sterfgevallen boven de 5-jaarreeks.

Op dit moment is Australië voor meer dan 96% gevaccineerd (volwassenen, d.w.z. degenen die het risico lopen te sterven), en er staan meer dan 100 mensen per week te boek als stervende aan Covid – en dat aantal stijgt nog – wat een aanfluiting is van die valse beloften die in 2021 gedaan zijn.

Vergeet niet dat veel volksgezondheids “deskundigen” en beleidsmakers al in jaren geen echte patiënt meer behandeld hebben. Deze democidale ramp is het gevolg van het feit dat men hun absolute macht geeft over individuele rechten “voor uw veiligheid”. Als die macht hun niet wordt ontnomen en teruggegeven aan het individu,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: