De “gascrisis” in Europa is door eigen toedoen ontstaan

de-“gascrisis”-in-europa-is-door-eigen-toedoen-ontstaan

29-07-22 10: 16: 00,

Toen Rusland zijn speciale militaire operatie in Oekraïne begon en het Westen reageerde met sancties en het dreigement de energieleveranties aan Rusland volledig af te snijden, beseften de Europese staten niet dat hun dreigement binnen enkele maanden averechts zou werken. De almaar stijgende kosten van levensonderhoud in Europa (en de VS) en het spookbeeld van gastekorten voor de komende winter hebben hun de wind uit de zeilen genomen in hun poging om Rusland te “isoleren” en te “verslaan”. Het spook van de economische instabiliteit heeft thans politieke gevolgen, zoals blijkt uit het vroegtijdig aftreden van de Britse en Italiaanse regeringsleiders. Zoals een bericht in de New York Times het stelt, heeft “de crisis in Italië” “de kwetsbaarheid blootgelegd van een Europa dat worstelt met stijgende energieprijzen”. Wat de westerse mainstream media echter consequent verzuimen te vermelden – of zelfs maar te noemen – is dat deze “kwetsbaarheid” grotendeels aan zichzelf te wijten is, en in feite een direct gevolg is van het falen van Europa,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: