De sekte van het globalisme: De Grote Reset en zijn “Eindoplossing” voor Nutteloze Mensen

de-sekte-van-het-globalisme:-de-grote-reset-en-zijn-“eindoplossing”-voor-nutteloze-mensen

29-07-22 08:01:00,

Het idee van de Grote Reset komt voort uit de Nieuwe Wereldorde, die nog steeds leeft in de hoofden van het establishment of van wie we de globalisten kunnen noemen, van mensen als Henry Kissinger tot de huidige president van de VS, Joe Biden. Natuurlijk zijn er nog vele anderen op de hoogste niveaus van de piramide wier ideeën variëren van het oprichten van een politiestaat, tot het implanteren van microchips op de dag dat wij geboren worden om ons te volgen en te traceren, tot het ontvolken van de planeet. Ik weet dat het allemaal krankzinnig klinkt, maar dat is wat de globalisten al heel lang met ons van plan zijn, schrijft Timothy Alexander Guzman.

De beschermeling van Klaus Schwab, Yuval Noah Harari, is een in Israël geboren intellectueel die een populaire bestseller heeft geschreven, getiteld “Sapiens: A Brief History of Humankind”, en die ook hoogleraar geschiedenis is aan de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem. Harari heeft eens een verontrustende vraag gesteld, “wat te doen met al deze nutteloze mensen?” Harari is een intelligent man, daar is geen twijfel over mogelijk, maar zijn intelligentie heeft hem tot het niveau van krankzinnigheid gebracht. Harari is een invloedrijk lid van het Wereld Economisch Forum (WEF), dat het idee steunt om een dystopische samenleving te creëren, die beheerd wordt door een handjevol globalisten, die over ieder mens op aarde zullen heersen vanaf de dag dat hij geboren wordt. Volgens Harari is de planeet aarde overbevolkt:

Nogmaals, ik denk dat de grootste vraag in misschien in de economie en de politiek van de komende decennia zal zijn wat te doen met al die nutteloze mensen? Het probleem is meer verveling en hoe wat met hen te doen en hoe zullen zij enige zin in het leven vinden, wanneer zij in wezen zinloos, waardeloos zijn?

Mijn beste gok, op dit moment is een combinatie van drugs en computerspelletjes als oplossing voor [de meesten]. Het is al aan het gebeuren…In onder verschillende titels, verschillende rubrieken zie je steeds meer mensen steeds meer tijd doorbrengen of de innerlijke problemen oplossen met de drugs en computerspelletjes zowel legale drugs als illegale drugs…

Ze willen ook dat de mensen thuis verbonden blijven met de Metaverse wereld, een virtual reality simulatie en ze tegelijkertijd verslaafd maken aan allerlei soorten drugs.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: