Dissident One:ㅤAnti-Russische sancties zijn een groot succes: Duitse steden verplichten koude douches en doen het licht uit – DissidentNL

dissident-one:ㅤanti-russische-sancties-zijn-een-groot-succes:-duitse-steden-verplichten-koude-douches-en-doen-het-licht-uit-–-dissidentnl

29-07-22 03:39:00,

Hannover is de eerste grote stad die energiebesparende maatregelen oplegt en Berlijn schakelt verlichting voor monumenten uit.

De Lichtstad Parijs had eerder al aangekondigd gezellig in het donker te gaan zitten om de geïmporteerde Afrikaanse bevolking vrij spel te geven in de nachtelijke uren.

Dat zal Poetin leren!

Steden in Duitsland schakelen de schijnwerpers op openbare monumenten uit, zetten fonteinen uit en verplichten koude douches in gemeentelijke zwembaden en sporthallen, nu het land zich inspant om zijn energieverbruik te verminderen met het oog op een dreigende door Westerse sancties zelfveroorzaakte gascrisis.

Hannover in Noordwest-Duitsland werd woensdag de eerste grote stad die energiebesparende maatregelen aankondigde, waaronder het uitschakelen van warm water in de douches en badkamers van door de stad beheerde gebouwen en recreatiecentra, meldt The Guardian.

In de Duitse hoofdstad Berlijn zijn ongeveer 200 historische monumenten en gemeentelijke gebouwen woensdagavond in duisternis gehuld omdat de stad de schijnwerpers heeft uitgeschakeld om elektriciteit te besparen.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: