Dissident One:ㅤBioNTech breekt door grens van 100 miljard dollar – Bill Gates investeerde in september 2019 in een verlieslatend bedrijf

dissident-one:ㅤbiontech-breekt-door-grens-van-100-miljard-dollar-–-bill-gates-investeerde-in-september-2019-in-een-verlieslatend-bedrijf

,

De BioNTech fabrikant uit Mainz krijgt binnenkort officiële goedkeuring voor zijn coronavaccin in de VS. De beurswaarde blijft omhoog schieten – en het bedrijf is meer waard dan ooit.

De biotechgroep BioNTech uit Mainz wordt op de New Yorkse Nasdaq Stock Exchange voor het eerst gewaardeerd op meer dan 100 miljard dollar. Gisteren schoten de aandelen soms een kwart omhoog, bericht de Tageschau.

Beleggers prijzen de fabrikant van de mRNA-vaccins bij voorbaat lof: het bedrijf zal de komende week bedrijfscijfers presenteren, maar de Amerikaanse regering zal ook verantwoordelijk zijn voor de prijsstijgingen, die het vaccin van BioNTech en Pfizer waarschijnlijk in september nog officieel zal goedkeuren – tot nu toe hebben de corporaties daar alleen een noodvergunning. Een volledige goedkeuring zou ook vaccinsceptici in de Verenigde Staten kunnen overtuigen, zo luidt de berekening op de financiële markten.

LEES OOK: BioNTech-vaccin baas: “De pandemie kan tien jaar duren”

De toekomst in met mRNA-technologie

Bovenal is de coronapandemie nog lang niet voorbij.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: