Dissident One:ㅤCongres van terreurstaat VS dient motie in om Rusland tot terreurstaat te bestempelen – DissidentNL

dissident-one:ㅤcongres-van-terreurstaat-vs-dient-motie-in-om-rusland-tot-terreurstaat-te-bestempelen-–-dissidentnl

29-07-22 08:14:00,

In het Amerikaanse Congres is een resolutie ingediend waarin Rusland ervan wordt beschuldigd internationale terreur te steunen. Als u naar de criteria kijkt, zult u zien dat de VS volgens hun eigen normen een sponsor van terreur zijn.

In een resolutie die in het Amerikaanse Congres is ingediend, wordt het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken opgeroepen Rusland te classificeren als een staat die internationale terreur steunt. Het wordt interessant als je de resolutie leest, want ten eerste verwijst zij ten dele naar gebeurtenissen die 20 jaar in het verleden hebben plaatsgevonden, en ten tweede impliceren de punten die in de resolutie aan de orde worden gesteld dat de VS zelf de grootste sponsor van het internationale terrorisme zijn, schrijft Thomas Röper.

Wij bekijken hier de resolutie en de beschuldigingen die daarin aan het adres van Rusland worden geuit,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: