Dissident One:ㅤDit was een test … En we hebben jammerlijk gefaald

dissident-one:ㅤdit-was-een-test-…-en-we-hebben-jammerlijk-gefaald

,

Ik denk dat Hunter S. Thompson gelijk krijgt door onthullingen die dagelijks duidelijk worden. Ik ben van nature een scepticus, dus ik geloof zelden iets wat me verteld wordt zonder de feiten te verifiëren, gegevens te analyseren en de motivatie te begrijpen van degenen die verklaringen en beweringen doen.

Het grootste deel van mijn leven dacht ik dat ik wel begreep hoe de wereld in elkaar zat.

Tussen 2000 en 2008 begon ik te twijfelen aan mijn begrip, schrijft Jim Quinn, toen ik toekeek hoe mijn regering de waarheid over 9-11 verdoezelde, deze gebruikte om een Orwelliaanse bewakingsstaat in te stellen via de Patriot Act, Irak binnenviel op basis van een vals verhaal over massavernietigingswapens en banden met 9/11, en toekeek hoe degenen die de Federal Reserve controleerden de dot.com zeepbel creëerden en deze opvolgden met een huizenbubbel – allemaal ten voordele van Wall Street banken,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: